Eluterius
  Verknoei je tijd op een nuttige manier!
LOG IN | INFO | BIJSLUITER | CONTACT    
Zoek in deze afdelingen:
Blog     Dagelijkse Zeep     WereldWoordenWeb
Brieven Aan Brigitte     De Verboden Lijst     Kwootjes     Muziekweetjes     Retro

Zoekopties
Links  |  Blog (Est. 2004)  |  Dagelijkse Zeep  |  WereldWoordenWeb  |  Brieven aan Brigitte  |  De Verboden Lijst  |  Spelletjes  |  Rechts
Brieven aan Brigitte
Wa is dees? *
Zit je met een huishoudelijk, lichamelijk, persoonlijk, technisch, maatschappelijk of relationeel probleem? Behoefte om je mening te geven? Of nog iets anders? Heb je spontaan jeuk, uitslag of rare vlekken op je lichaam? Maakt je wasmachine een vreemd geluid? Voel je aparte sensaties als je je baas ziet? Beleef je vreemde dingen? Zit je met een prangende vraag?
Mail Brigitte! Zodra we een passend antwoord vinden, wordt je vraag gepubliceerd. Met het antwoord, uiteraard.


Of beantwoord zelf een brief


* "dees" is een superbelachelijk woord.

Verknoei tijd met een stom spel
Dots!
Speel land veroveren tegen Brigitte!Je wil natuurlijk méér lezen he!?

Probleem: Mijn broer haat mijn relatie met zijn beste vriend

De beste vriend van mijn broer (35) en ik begonnen vijf jaar geleden met daten (we zijn drie van die vijf jaar getrouwd) en in het begin was mijn broer gelukkig en het kon hem niet schelen, eigenlijk was hij degene die cupido speelde, maar de laatste tijd, sindsdien onze tweede dochter is geboren, hij doet zo raar. Het is alsof hij onze relatie ineens haat.

Vier dagen geleden was het de verjaardag van mijn man en hij besloot een kort familie-uitstapje te maken om het te vieren. We vieren het met alleen hij, onze dochters en ik, niemand anders.

We dachten dat het niemand iets kon schelen, maar dat was buiten mijn broer gerekend blijkbaar. De avond voordat de verjaardag van mijn man voorbij was, sms'te hij me om me te laten weten dat ik zijn relatie met zijn beste vriend "verpestte".

Ik vertelde hem dat ik niet wist waar hij het over had en hij begon te zeggen dat ik zijn beste vriend had gestolen en dat hij nu niet eens zijn verjaardag met hem wil vieren, dat hij ook niet naar "boys nights" gaat en dat het allemaal mijn schuld is omdat hij alle tijd die hij zou kunnen gebruiken met zijn vrienden doorbrengt met mij en de meisjes, dat het is alsof hij geen leven meer heeft.

Het zit gewoon zo: mijn man blijft liever thuis omdat hij dat wil, hij gaat alleen naar "boys nights" als hij er zin in heeft, en dat komt omdat hij zich niet meer op zijn gemak bij hen voelt zoals vroeger. Ze zijn allemaal vrijgezel (inclusief mijn broer) en leiden een flashy leven, en mijn man is rustiger geworden, hij zegt dat hij daarom niet zoveel tijd met hen doorbrengt.

Voor alle duidelijkheid, mijn man had ook een heel flitsend leven voordat hij met mij begon te daten. Ik ken hem al sinds forever en niemand had verwacht dat hij vader en echtgenoot zou worden, alsof iedereen er zeker van was dat ik gewoon een fase zou zijn en dat ik of een andere vrouw dat nooit kon veranderen.

Maar hij deed het en misschien stoort dat mijn broer en zijn vrienden, ik weet het niet.Ongerust
Algusta


Lieve Algusta

Jij weet het niet? Wij wel...
Het werd ons al snel duidelijk wat er hier aan de hand is. We hebben er een beetje moeilijk mee om het hier, waar iedereen gewoon kan meelezen, openlijk te verkondigen. Daarom lijsten we even de dingen op waar onze alarmbellen bij gingen rinkelen:

- (35)
- beste vriend
- "boys nights"
- Ze zijn allemaal vrijgezel (inclusief mijn broer)
- leiden een flashy leven
- alsof iedereen er zeker van was dat ik gewoon een fase zou zijn en dat ik of een andere vrouw dat nooit kon veranderen

Lees deze zes punten enkele keren opnieuw en neem rustig je tijd...


Altijd blij te kunnen helpen,
Brigitte.


  | 876× gelezen

Vraag: Hoe dikwijls moet je "het" als goed koppel doen?

Hallo Brigitte

Ik heb met mijn partner reeds een langdurende relatie.
Ik vang van collega's verhalen op dat ze het zus en zo vaak per week doen. Wij hebben een ander aantal per week/maand...
Wat is eigenlijk normaal? Is er wel een norm?

Groet
Hila Manten


Hoi Hila!

Bij een rondvraag binnen ons team is het gemiddelde antwoord: een paar keer per week.
Maar zoals je al zei, er is niet echt een "normaal"; het is precies wat werkt voor een bepaald stel. Voor haar is een paar keer per jaar misschien meer dan genoeg. Voor jou klinkt het alsof het dat zeker niet is. Als je geen acceptabele middenweg kunt vinden, kan het zijn dat jullie twee op lange termijn niet compatibel zijn. Hopelijk draait alles goed uit!

Good fuck!

Altijd blij te kunnen helpen,
Brigitte.
PS: Dat laatste moest eigenlijk "good luck" zijn maar het antwoord was al verstuurd


  | 1338× gelezen

Anders: Guten Morgen

Goedemorgen
Dit is het e-mailadres van de geldautomaat in de Verenigde Staten
Ik wil u graag laten weten dat we uw 2,3 miljoen ATM-KAART hebben met uw naam erop. We hebben geprobeerd met u te communiceren
Stuur mij een e-mail zodra u dit bericht ontvangt voor verdere instructies om uw pinpas bij u te laten bezorgen.

Grüße
Benjamin Finisher


Benjamin

Wij lazen deze mail pas in de namiddag, dus "goedemorgen" klopt niet.

En waarom moeten wij ons e-mailadres sturen? Dat heb je - helaas - toch al?

Idioot! DJIEZES!

Laat me met rust!
Brigitte.


  | 1637× gelezen

Anders: U hebt een nieuw document ontvangen in uw online pensioendossier

Geachte,
U hebt een nieuw document ontvangen in uw online pensioendossier - mypension.be .
Surf naar http://www.mypension.be om het document te bekijken.


Ref : 97246814-3

Met vriendelijke groeten,
Het mypension.be-team


Hahahaha... mypension.be-team

Denken jullie nu echt dat dit geloofwaardig overkomt?

"Het mypension.be-team"? SERIEUS?! Hoe belachelijk klinkt dat!?

De link in jullie mail verwijst trouwens naar https://www.mypension-document97246814-3.info/.

Jaja, héél geloofwaardig.
Ga punniken, sukkels


Kusjes,
Brigitte.


  | 1847× gelezen

Anders: Urgent Attention

Greeting

I have a charity donation to make in your name for less privilege and poverty,

Please contact me here ninajackson560@gmeil.com
Nina Jackson


Nina

Je wil dus een donatie doen om ons minder voorrecht te geven? Waarom?

Groetjes,
Brigitte.


  | 1897× gelezen

Probleem: Mijn vriendin vergat mijn verjaardag terwijl ze...

Hallo Brigitte

Ik ben Wim. Ik heb sinds een tijdje een vriendin.
Afgelopen weekend ben ik 25 jaar geworden. Mijn vriendin is mijn verjaardag vergeten want ze heeft helemaal niks laten weten. Ik ben er achter gekomen dat ze het hele weekend bij twee broers is geweest die ver weg zijn verhuisd maar dit weekend op bezoek waren. Eén van die twee broers is haar ex met wie ze een langdurige relatie heeft gehad.
Mensen hebben hen zien kussen!

Wat moet ik hiermee!?

Ongerust
Wim


Wim...

Ben je zeker dat je 25 jaar geworden bent en niet 12 of zo? Djeez!!
Voor zover wij weten is het niet verplicht om je geliefde te feliciteren bij verjaardagen, laat staan er in de buurt vertoeven. Denk jij van wel? Moet dat? Staat dat in de grondwet?

Het is verder geheel normaal dat ex-geliefden blij zijn elkaar terug te zien. Je moet daar niet altijd iets achter zoeken Wim!

En die "mensen die hen hebben zien kussen": ben je zeker dat je dat niet zelf bent in je doorgeslagen fantasie?

Verman jezelf Wim! Vrouwen houden niet van pussies!

xxx
Brigitte.


  | 1931× gelezen

Probleem: Hoe kom ik over het gevoel heen dat ik nooit meer iemand zoals mijn ex zal vinden?

Ik was al drie maanden aan het daten met een geweldig meisje. Een maand later had ze me verteld dat ze nog niet klaar was voor een volwaardige relatie, omdat haar vorige relatie giftig was en ze nog niet was genezen, en ze vroeg of we konden blijven daten en de status-quo konden handhaven.

Ik stemde toe, en we eindigden met een paar zalige maanden. Een week geleden vertelt ze me dat ze huilt omdat haar ex een foto plaatst met iemand met wie hij een relatie heeft gehad. Ik vond het vreemd (ze waren al meer dan 6 maanden uit elkaar) en vroeg haar om uit te leggen waarom het zoveel voor haar betekende. Dit veroorzaakte een misselijk iets!

Ze legt uit dat ze nog steeds contact had met haar ex, en dat haar ex haar zou gebruiken voor zijn troost, en dat ze hem zou toestaan. Hij zou haar sms'en als hij niemand anders had om naar toe te gaan, en ze zou reageren omdat (denk ik) ze niet helemaal verder was gegaan.
Ik was geïrriteerd, maar ik begreep het.

Mijn hele relatie met haar eindigde in een tijdsbestek van 12 uur. 12 uur geleden hadden we het over vakantieplannen. Eén telefoontje van haar ex was voldoende om het hele ding volledig te veranderen.

Een van de belangrijkste redenen waarom ik het moeilijk vind om verder te gaan, was omdat het voelde alsof we echt voor elkaar bestemd waren. We hadden een zeer vergelijkbare smaak in shows en liedjes, onze ambities waren vergelijkbaar, we zaten qua carrière in dezelfde stadia van ons leven en de hele ervaring was absoluut moeiteloos. Ik heb nooit hoeven doen alsof ik iemand ben die ik niet ben. Hoe schud ik het gevoel van me af dat ik dit nooit meer zal vinden? Hoe kom ik over het gevoel heen dat ik nooit meer iemand zoals mijn ex zal vinden?

Groet
Sim Soorlam


Euh ja, door gewoon terug met haar aan te pappen he Sim! Djeeez!!

Altijd blij te kunnen helpen,
Brigitte.


  | 1940× gelezen

Vraag: Is mijn vriend een loser?

Ik zou graag advies willen over wat ik tegen mijn vriend kan zeggen over de volgende zaken (of denk je dat hij mijn tijd niet waard is en moet ik verder gaan?)

Ik (30) heb al 4 maanden contact met een kerel genaamd "Timmy" (30) en ben begonnen te wennen aan wie hij is als individu. Er zijn enkele problemen die me irriteren:

Hij is verschrikkelijk om mee te slapen (ik bedoel slapen, niet seks). Ik heb hem meerdere keren verteld dat het vanaf 22:00 uur slaaptijd voor mij is, omdat ik meer slaap nodig heb dan hij, maar hij maakt me de hele ochtend (3:00, 4:00 uur ...) wakker omdat hij seks of knuffels wil en het irriteert mij verdomme.
Een paar avonden geleden was ik laat aan het studeren - rond 2 uur 's nachts, en hij viel me lastig om bij hem te komen slapen. Ik zei dat als ik dat deed, het alleen maar om te slapen zou zijn, omdat ik om 6 uur 's ochtends moest opstaan ​​(lang verhaal kort, hij liet me niet slapen...). Hij viel me lastig voor seks en ik zei herhaaldelijk "nee, ik ben te moe", maar hij begreep de hint niet en probeerde kledingstukken uit te doen totdat ik boos zei: "Oh, dus ik kan nergens nee tegen zeggen?!"

Zijn houding tegenover andere mensen: Stelt dat mensen die geen moeite doen om zich 24/7 'leuk' te kleden het leven hebben en dat je ze volledig kunt beoordelen op hoe ze zichzelf eruit laten zien, in plaats van op het karakter van de persoon.
Hij heeft een verwrongen kijk op mannen en denkt dat als ze geen 'mannelijke' dingen doen, zoals jagen, enzovoort, ze geen mannen zijn en een verspilling van ruimte zijn.

Houdt ervan om mensen op een onbeschofte manier te 'trollen'. Zowel op internet als in real life. Ik heb zijn online trollen gevonden en vond het niet leuk. Hij is nogal eigenwijs en stelt dat mensen laf zijn als ze het niet met hem eens zijn over zijn opvattingen en is gewoon ronduit kinderachtig en onvolwassen.

Hij stelt dat mannen als Martien geen echte mannen zijn omdat ze "nooit iets hebben gedaan en niets goeds bijdragen"

Een voorbeeld van zijn getrol was dat ik met hem in zijn auto reisde en een leerling-chauffeur voor ons reed die heel langzaam reed. Hij begon hen uit te schelden en met zijn handen te zwaaien terwijl hij deed alsof hij boos was. Ik vond dit ongepast en raar, dus zei hij dat hij moest stoppen. Zijn antwoord was dat "ik zou moeten opvrolijken".

Zijn normen voor hygiëne ontbreken (zijn keuken stinkt verschrikkelijk en hij wijt het aan zijn flatgenoten, hoewel HIJ HET HUIS BEZIT en zegt dat hij het te druk heeft om schoon te maken, ook al heeft hij een baan van 9 tot 5 en gaat hij altijd super laat naar bed).

Dus... hoe pak ik dit aan? Weglopen? Gesprek? Het is belangrijk op te merken dat ik niet lang uit een langdurige relatie ben.

help mij
Gortensia


Hoi Gortensia


Ja. Ja, jouw vriend is een loser. Maar eerlijk gezegd hebben we over jou ook geen al te hoge pet op.

Geen seks betekent geen seks. Leer voet bij stuk houden als je "nee" zegt.
En leer eens de humor van dingen inzien seg!

Wat de stinkende keuken betreft: keukens stinken nu eenmaal.

Je stelt dat je na 22u enkel wil slapen maar een tijd geleden "was je om 2u 's nachts aan het studeren en... "

Hier spreek je jezelf flagrant tegen Gortensia!

Sjongejonge...

Diepe zucht,
Brigitte.


  | 2092× gelezen

Anders: Wees Eerlijk!

Wees eerlijk!

Hoe lang zou ik moeten liegen zoals op de foto voordat je de lul in me had?
Als je het mij vraagt, zou het maximaal een paar minuten hebben geduurd.

Ik ben nu zo ongelooflijk geil, dus ik kon meteen naar bed en met mezelf spelen!

Maar ik denk eigenlijk dat ik het een beetje volhoud en hoop dat je in plaats daarvan heel snel hier kunt zijn, zodat ik je pik kan proeven. Je kunt me bellen, zodat ik weet wanneer je hier kunt zijn?

Gebruik de onderstaande link

om mijn profiel te vinden!
Pooshebea Limmousea


Seg Pooshebea!

Wat 'n taalgebruik! Wij zijn geschokt!
Daarnaast zijn wij te druk bezig met serieuze brieven te beantwoorden, met als gevolg dat we deze te laat gezien hebben, namelijk een dag te laat!

Heb je jezelf nog kunnen behelpen of lig je nog in je bed te hunkeren naar de vernoemde lichaamsdelen?

Onzekere groetjes,
Brigitte.


  | 1914× gelezen

Anders: [SPAM] Wil je Russische en Oekraïense meisjes ontmoeten?

Tijdens deze situatie in Oekraïne willen veel vrouwen uit Rusland dit land verlaten en steunen ze dit niet!

Meer dan 1.000.000 vrouwen uit Oekraïne vertrokken naar Europa naar hun vrienden en familie.
We hebben een site gemaakt zodat vrouwen van UA en RU in contact kunnen komen met nieuwe mensen en zodat ze nieuwe vrienden kunnen ontmoeten en een goed leven kunnen beginnen!

Gloednieuwe site is nu beschikbaar en je kunt vrouwen uit het Russisch en Oekraïne ontmoeten!

Groot aantal gebruikers bevinden zich in [Nederland en België]


MeetUkrainianBeautyMeetUkrainianBeauty

Registratie is erg snel en het is gratis voor alle landen!


U ontvangt deze e-mail omdat uw adres op onze abonneelijst staat. Jij kan unsubscribe als u liever geen nieuwsbrieven van ons ontvangt.
Houd er rekening mee dat het tot 10 dagen kan duren om uw verzoek te verwerken


Smatishes Dosesooses


Hallo Smatish

Bedankt voor deze mail. We hebben toch wel enkele vragen!
Hoe zit het met de jongens? Zitten zij niet in dezelfde situatie? Worden zij aan hun lot overgelaten omdat het jongens zijn?

Wat bedoel je met "je kunt vrouwen uit het Russisch en Oekraïne ontmoeten" ?

We hebben de indruk dat dit gewoon een gescripte mail is en dat er met het parsen iets fout gegaan is. Die vierkante haakjes en het ontbreken van een punt in de regel "Groot aantal gebruikers bevinden zich in [Nederland en België]" geven ons dat vermoeden.

Je bent wel helemaal mee met het Feesboekiaans aangezien je 'u' en 'jij' in één zin gebruikt.

*Je* moet volgende keer echt beter *u* best doen!
Volgende keer écht beter je best doen hoor!

Voldane groetjes,
Brigitte.


  | 2001× gelezen

Of beantwoord zelf een brief
Ga naar pagina | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

· ONTKRACHTER


Respect!
Is anybody out there? 
Aantal personen offline: 6803062**
Muziek 
*Maar waarschijnlijk niet | **Dit aantal is allicht niet juist | THS | CNTCT | TOP |  Materiaal: 2001 - 2022 | www.eluterius.be werd gemaakt door Jormeidt en Walbrik Allochtre