Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- Everybody can sing in Liverpool! I know this for a fact! ~ Gary Dalyduring a live performance of "Christian"...
- Heej Gregoor ik ben wat bang dat ik stoor! Heej ja heej ja hooow!
- Pakket BE3428632-20 is verzonden naar uw
- Niets is zo intens spannend om te volgen als de tensie tussen ruziënde collega's
- Oke bedankt voor de tips, ik heb ook uierzalf overal rond mn penis enzo gesmeert en heb er vandaag helemaal geen last meer van gehad.. Ik zorg dat het niet op mn eikel komt dus dat komt wel
- dit is geen vraag op mijn antwoord
- "ik dacht da gij naar Frankrijk verhuisd waart" "Ih dah da hij nan vrankhijk vehuih whaah"
- ZildeBilde: is nog iemand van de grond geweest de laaste dagen?
- wie kent allemaal de historie van Benny en de punicafles?
- dat zijn geen grappen he wouter!
- Heej dag Daan ben jij een Colombiaan? Heej ja heej ja hooow!
- Ik heb zelfs respect voor de mensen die ik haat, is dàt niks!?
- Hij was ook einde contract in Brugge. In totaal speelde hij 103 competitieatche, 51 keer scoorde hij
- I have just spent over an hour reading the messages on this board, I find them facinating!
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Bammeke Pindakaas
Bammeke pindakaas
Benodigdheden:
- 1 snee brood,
- 1 pot pindakaas,
- 1 mes,
- 1 bord.
Hoe gaan we te werk ?
Leg de snee brood op het bord. Draai de pot pindakaas open. Dit doe je, door de pot met 1 hand vast te houden en het deksel met de andere hand.
Draai nu het deksel tegen de wijzers van de klok in. Heb je thuis geen klok met wijzers, laat dan een volle wasbak leeglopen
en kijk in welke richting het water wegloopt. Dat is dus 'met de wijzers van de klok mee...' (Tenzij je op het Zuidelijk
halfrond woont, maar dan vragen wij ons af wat je op een Nederlandstalige website komt zoeken)
Heb je de pot opengekregen, steek dan het mes in de massa, en dit zo'n 2 cm. diep. Door je mes ietwat te draaien en er een
hefboom-beweging mee te maken, 'schep' je als het ware een hoeveelheid pindakaas uit de pot.
Zet de pot terug neer en smeer de pindakaas uit over de linker- of rechterhelft van de snee brood. je mag zelf kiezen welke helft.
Heb je alle pindakaas van je mes afgeveegd aan de snee brood, kijk dan of er nog open ruimtes zijn op de besmeerde helft van de snee.
Is dit het geval, herhaal dan de stap met de hefboom-beweging-in-de-pot.
Is dit niet het geval, kan je 2 dingen doen:
1) Ofwel vouw je de snee dubbel met een verticale, zich in het midden bevindende plooi,
2) Ofwel snij je de snee brood in twee gelijke delen, over een verticale, zich in het midden bevindende snijlijn en leg je de twee stukken broodsnee op elkaar, zodat de korstjes ongeveer gelijk liggen. En voilà ! De boterham is klaar !
Zó gemakkelijk is het !
Smakelijk !!
Er is ook een lekkere variant op dit recept, namelijk 'Boterham met confituur', het basisprincipe is identiek, alleen moet je het ingrediënt pindakaas vervangen door confituur.
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
