Blog
- Geej se lèllike voel hod!
- Of course, I want to sell this record - there's no point making it otherwise ~ George Michael
- Toen Jezus over het water liep was het hartje winter.
- Ko! Een vliegtuig met marsmannetjes in de tent!!
- Jij denkt zeker dat je Steve Miller Band!?
- Respect voor die mannen... Ik kak in mijn broek in hun plek
- er zijn maar weinig huizen in Vlaanderen waar er géén lijmtang in de keukenla ligt
- Ik spreek vele talen behalve chinees, en japans is chinees voor mij
- DAN LAAT IK MEESTAL GEWOON EEN SCHEET!!!!
- Kastor Wielewaal, bekend vanwege zijn doortastende optreden tijdens een optreden op de treden van de wielerbaan, ruikt als fetisj aan fietszadels
- veel hopen en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven
- In een tijd van universeel bedrog is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad
- even een boterham door mijn keel gieren; even wat voer door mijn strot stampen
- Wie ben ik om jou foute te verbetere
- Ga naar de gilles in Binche kijken om te zien of er ergers geen pluim scheef staat waar je aanstoot kan aan kan nemen, klagers
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Vliegenpastei
Gazondabber, 2004-03-28
Zeer sappig en smeuïg gerechtje, dat niks kost!
Kijk eens goed op al je vensterbanken. Er zullen zeker en vast enkele vliegenkadavers liggen. Raap deze allemaal bij elkaar en doe ze in een pot. Gewone huisvliegen zijn niet voldoende, deze zijn wel sappig maar geven te weinig pulp.
Bromvliegen zijn dus een noodzakelijk ingrediënt.
Vang ook wat levende vliegen!
Heb je een 100-tal vliegen verzameld, zet de pot dan een uur in de koelkast. De kou zal de vliegen verlammen.
Als het uur voorbij is, neem je een kruidenhamer, of beter nog, een staafmixer, en mix je alles tot een plakkerige brij.
Doe er wat water bij tot je een boterachtig geheel krijgt, en giet dit over in een vierkantig bakje, bij voorkeur een vierkantig bakje.
Zet dit terug in de koelkast. Na 'n tijdje is het lekker aangekoekt maar kan je het nog steeds smeren, bijvoorbeeld op je boterham!
Smakelijk!...
Zeer sappig en smeuïg gerechtje, dat niks kost!
Kijk eens goed op al je vensterbanken. Er zullen zeker en vast enkele vliegenkadavers liggen. Raap deze allemaal bij elkaar en doe ze in een pot. Gewone huisvliegen zijn niet voldoende, deze zijn wel sappig maar geven te weinig pulp.
Bromvliegen zijn dus een noodzakelijk ingrediënt.
Vang ook wat levende vliegen!
Heb je een 100-tal vliegen verzameld, zet de pot dan een uur in de koelkast. De kou zal de vliegen verlammen.
Als het uur voorbij is, neem je een kruidenhamer, of beter nog, een staafmixer, en mix je alles tot een plakkerige brij.
Doe er wat water bij tot je een boterachtig geheel krijgt, en giet dit over in een vierkantig bakje, bij voorkeur een vierkantig bakje.
Zet dit terug in de koelkast. Na 'n tijdje is het lekker aangekoekt maar kan je het nog steeds smeren, bijvoorbeeld op je boterham!
Smakelijk!...
~ Bekeken: 131 × | TOP | THUIS | TERUG
Doe mee!
Eluterius groeit door inbreng van gebruikers. Wil jij ook weetjes delen en dingen toe kunnen voegen? Word lid!
Weekpoll
En ook...
Top-30
De tussenstand in onze Eigenzinnige 30 van
week 17/2024. Muziek van 1950 tot nu!1
2
3
5
6
7
8
9
10
14
BOOK OF LOVE - Boy 24
15
NIRVANA - Rainbow Chaser 20
16
BLACK - Wonderful Life 18
17
22
DAN FOGELBERG - Longer 16
23
24
BOZZ SCAGGS - Lowdown 3
26
27
30
31
Rechts