Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- Trance expresses a universal feeling, a feeling of warmth and freedom. That’s why people lift their hands while dancing. For some reason the Netherlands have some artists who express that feeling, but actually it’s the Belgians who deserve all the credit. You guys smoothed the path for us years ago. ~ Armin Van Buuren
- een dove pastoor vindt geen gehoor
- Nutteloze tip nodig? Bel Roel!
- ...en daarmee is de kaars àf!
- Zijn familie verhuisde van Middlesbrough naar Antwerpen en zijn moeder was Chinees in België toen hij drie jaar oud was
- Luik - Boston - Aken - Luik
- de site voor het rapporteren van sluikstortingen in je eigen achtertuin!
- Ik hou van het woord 'stront'
- weet ge wa IK denk? da ge stillekesaan misschien beter eens gaat kijken voor iets anders, da denk ik!
- 2 dagen in een ander land geweest LOL :p :p :p
- oude vissen uit de sloot halen
- Hoofd, schouders, cliënteel cliënteel, hoofd, schouders, cliënteel cliënteel
- Dat mag u best met mij oneens zijn, het is een vrij samenleving, uiteraard heb ik ook de keuze uw mening geheel naast me neer te leggen ;)
- Het feit dat het decor van VTM Nieruwds nu al twee keer werd gekopieerd door andere zenders bewijst wel dat we een heel mooie en functionele nieuwsset hebben
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Witte bonen in tomatensaus
Benodigdheden:
- pot witte bonen in tomatensaus,
- 1 fornuis of microgolfoven,
- In het geval van het fornuis: 1 kookpannetje,
-1 vork,
-1 bord,
-1 lepel.
Hoe gaan we te werk ?
Koop, indien je die nog niet in huis hebt, een pot witte bonen in tomatensaus. Deze kan je in zo goed als elk
grootwarenhuis vinden, doorgaans bij de afdeling conserven. Meestal zijn het glazen bokaals.
(En best pàk je ook een glazen bokaal, zo kan je je bijna nooit vergissen. Als je blik pakt, zie je niet wat er in zit, en stel je maar eens voor dat je, wanneer je vol zin in witte-bonen-in-tomatensaus je eerste hap neemt, erachter komt dat je per ongeluk geconfijte abrikozen in lichte siroop op je vork hebt....Bah! Je maaginhoud zou zich al voor minder slokdarmgewijs een weg naar buiten zoeken ! Daar hoef ik toch geen tekeningetje bij te maken...?)
Eenmaal ermee thuisgekomen draai je de pot open, ook hiervoor weer hetzelfde te werk gaan als met de pot pindakaas in
recept nr.1.
Wanneer je met een fornuis werkt, schep je de inhoud van de pot eruit en doe die in het kookpannetje.
Laat het kookpannetje warm worden op het fornuis. Daarvoor moet je het kookpannetje op één van de kookplaten zetten en
de bijbehorende draaiknop op een bepaalde stand zetten. (Niet op nul zetten, want dan wordt de kookplaat nooit warm !!)
Hoe hoger de stand van de draaiknop, hoe sneller de kookplaat warm wordt.
Roer af en toe in de saus, zodat de warmte verdeeld wordt. Als er luchtbellen omhoog komen in de saus is ons gerecht gereed.
Doe een zelfgekozen hoeveelheid op je bord, en je bent klaar !
Wanneer je met een microgolfoven werkt, kan je de witte bonen in tomatensaus rechtstreeks opwarmen op het bord waar je het
uit wil eten.
Hiervoor schep je een persoonlijke hoeveelheid van het produkt uit de pot en doe ze op je bord.
Open het deurtje van de microgolfoven en zet je bord er in. Stel de tijd in, begin maar al eens met een halve minuut.
Wanneer het alarm afgaat open je het deurtje en haal je het bord uit de microgolfoven. Proef of het warm genoeg is.
Wanneer dit niet het geval is, herhaal dan het procédcé.
Smakelijk !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts