Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- In sixth grade I had a band called The Blueberry Waterfall. I had borrowed a guy's Fender Jaguar and Boss Tone Fuzz, which you plugged straight into a Blackface Twin. It was a little power trio - we were actually pretty good for our age. ~ Steve Lukather
- De meeste sportschoenen zijn gewoon LELIJK
- zatlap, zou ge niet beter naar huis gaan
- Champignons in de camions, compagnon
- Ik ben de belichaming van het woord "IRRITANT"
- Én hij stinkt ook weer een beetje he!
- Het is de kwaliteit van de verf niet de grootte van de kwast, EN het is de kunst van het kietelen niet van het stampen
- Er is uiteraard al geklaagd door de klapwiekende relnichten
- 't es ier ni itoalie, 't es ier Ledeberg! Gao keer weg onnozl trien!
- Fred Verhelsberghe, bio-inzeniœur, slikt regelmatig chipjes in zodat hij via gps zijn faecaliën kan tracken. Ziekelijk.
- Huub stapel jij die dozen geflopte films even in de loods?
- the holy spirit has descended upon this apostle tombstone block demonstrator
- Antwerpen boven
- als je haar tussen je tanden vindt heb je gebeft
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts