Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- It´s Thursday evening in Toronto - I had to actually ask the drummer - but for us, it´s Friday night ~ Paul Weller
- ik stink niet graag!
- Hij stapte in de bus maar toen hij zag wat er onder de jas van de chauffeur vandaan kwam, schrok hij, hij zag er beter uit en: "Er waren duizenden en hij voelde het niet eens, ze kwamen overal uit! ” Hij filmde alles, en mensen over de hele wereld weten niet wat ze moeten denken: - Check de comments ???
- vieze middagpost
- you have kept 10e alive when things were dry. and with this ingenuity the nomination stands. if this goes uncontested, I am going to have to give you
- Denk an mich und lass ein fliegen
- De inbreker had als alibi dat hij op het moment van het misdrijf in Sint-Gillis-Waes
- José Special Wan Kanobi
- Vandaag inne brak biej Annie speciaal vuur mooderkesdaag alle bockworste aan halve préés ...
- een goed begin is halve eieren eten
- Se acerca el fin de semana! ¿Miedo? quién dijo miedo! podemos con todat
- De kous en de jas van edgardas jaskankouskas
- Grotesko has no description!
- Een hut waar gelachen wordt is beter dan een kasteel waar men huilt
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
