Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- If I ever get to go to the moon, I'll probably just stand on the moon and go´ Hmmm, yeah. fair enough. gotta go home now ~ Noel Gallagher
- my cohorts have been looking about. The up to date info here on the site is excellent and needed and will help My wife and her kids in our studies qui
- Alex Zaagnew
- ik wist trouwens niet dat schleck luxelburegrs waren ai ai ai ai roel leer typen
- tijdens het seksen praat ik daar dus wel niet graag over he
- ...en dat los je dan maar op door wat met stront te gooien of hoe moet ik het zien!?
- wij zijn toch goei maten geworden wij he!
- Wie van de drie heeft er model gestaan voor de Romeo's-frikandel?
- Het verschil tussen een koude en een warme bakker? De warme bakker leeft nog
- houd je huwelijk mals, sla je vrouw van kop tot hals
- mijn schoonouders hadden geen kinderen
- that can me not differ!
- They would have accepted you in a couple of hours if you'd vaginaized the peanut butter.
- sommige instellingen krijgen net iets te veel subsidies
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
