Blog
- Geej se lèllike voel hod!
- When you're good, you get critisized... ~ Rob Pilatus
- Have you Australian hair? Because it Sydney.
- Niemand vindt jouw gezeur boeiend. Doe geen moeite, je maakt alleen jezelf belachelijk
- Ik ben slechts een wenkbrauw verwijdert van m´n utopische levensdroom
- GOD BESTAAT NIET
- om hoge bomen te vangen heb je een groot net nodig
- Heeft vandaag iemand jou al gezegd dat je een KÁNJERRRRRR bent!?
- Braakliggend terrein: een plaats op een stoep of ander openbaar gebied waar iemand gekotst heeft.
- ik heb de kok horen fluiten , maar hij weet niet waar de lepel hangt
- Poto Verhelst, de man die verantwoordelijk wordt geacht voor de revival van het nektapijt in 2022, smeert zijn boterhammen voortaan aan de buitenkant
- It comes from the streets. Like the Blues Man improvising with the raw guitarsound, I do the same with my drummachine creating Techno!
- hoppa rinus van kalmthout uit hoofddorp wint indy car indianapolis
- kalender: beschrijving van een persoon die meer, of op een sneller tempo haar verliest dan een ander kalend persoon.
- al klinkt de spreuk nog zo raar, als het rijmt is het waar
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Gevulde Kalkoen
Silla, 2004-04-29
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
~ Bekeken: 196 × | TOP | THUIS | TERUG
Doe mee!

Eluterius groeit door inbreng van gebruikers. Wil jij ook weetjes delen en dingen toe kunnen voegen? Word lid!
Weekpoll
En ook...

Top-30
De tussenstand in onze Eigenzinnige 30 van
week 51/2025. Muziek van 1950 tot nu!1
2
5
8
9
10
11
MICHèLE TORR - Lui 29
12
SILVERTEAR - So Deep 21
14
STRUGGLER - Night Fever 27
15
17
KRIS DE BRUYNE - Amsterdam 26
19
BOTS - De Lange Weg 16
20
SCHMUTZ - Love Games 18
22
23
BON IVER - Second Nature 11
24
26
27
BIG AUDIO DYNAMITE - E=mc² 20
28
DESIRELESS - Voyage Voyage 25
29
MICHAEL PENN - No Myth 22


Rechts

