Blog
- Geej se lèllike voel hod!
- When you're good, you get critisized... ~ Rob Pilatus
- Priesters kunnen niet meer bepalen wat een zuster laadt
- de televisie maakt van de familiekring een halve cirkel
- De eerste ... is op de maan geland. Hij was met elastiekjes aan het spelen .
- Weet je waar ik ben geweest? Al drie weken... De weekends... Oegstgheejst
- Bazen zijn als wolken, als ze weg zijn is het veel zonniger!
- Nu moet Clement toch ingrepen, want hij is een verdedigende middenvelder kwijt.
- Als het regent in Zweden, moet je met gedimde lichten rijden. Maar hoe de fuk moet ik nu weten of het regent in Zweden!?
- schijten als een olifant met diarree
- Heeee, ben ik is een keer online, dan doe joj niks. Moet je morgen ook niet mekkeren waarom ik niet Feut
- waar de galblaas van vol is loopt de inktpot van over
- Corrupte n'est, tijd voor verandering!
- Ik wijs hem enkel maar op het feit dat hij geslachtsmatig hetzelfde prefereert
- Er is iets defect. Laad de lijst met meldingen opnieuw en probeer het nogmaals
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Gevulde Kalkoen
Silla, 2004-04-29
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
~ Bekeken: 122 × | TOP | THUIS | TERUG
Doe mee!
Eluterius groeit door inbreng van gebruikers. Wil jij ook weetjes delen en dingen toe kunnen voegen? Word lid!
Weekpoll
En ook...
Top-30
De tussenstand in onze Eigenzinnige 30 van
week 13/2024. Muziek van 1950 tot nu!1
2
3
4
7
9
10
11
13
LANA DEL REY - Old Money 35
14
15
17
BOZZ SCAGGS - Lowdown 12
18
20
TEARS FOR FEARS - Change 18
21
22
23
S.B.B.L. - Purple Mix 24
24
25
26
27
ROB D - Clubbed To Death 26
28
Rechts